miercuri, 18 noiembrie 2015

Review: Unt de corp Victoria' s Secret Amber Romance



Buna fetelor,

In sezonul rece trebuie sa acordam o atentie speciala pielii noastre, aceasta are nevoie de un plus de hidratare pentru a se mentine frumoasa si sanatoasa.
De aceea am ales sa va povestesc astazi despre untul de corp Victoria’s Secret Amber Romance, este preferatul meu in aceasta toamna si in mod sigur il voi alege si in anii urmatori .

AICI



L-am achizitionat pe la sfarsitul verii de pe site-ul produsecosmetice.ro, unde puteti gasi o gama variata de produse Victoria’s Secret si nu numai, la preturi foarte bune.

Descrierea oficiala:
"Dragoste cu parfum de chihlimbar" si crema de vanilie. O aroma fina si eleganta pentru ca tu sa te simti seducatoare! Vei simti luxul si vei descoperi cum e sa traiesti pe petale fine invaluita de cele mai extravagante arome!
Imbogatit cu unt de shea , unt de jojoba si vitamina E antioxidanta, acest unt de corp se absoarbe rapid si hidrateaza intens. Se maseaza pe piele, insistand asupra zonelor cu pielea uscata. Pielea ramane moale, neteda, pastrand o aroma de lunga durata si oferind o senzatie de catifelare.”

Parerea mea:
Primul lucru care m-a cucerit la acest unt de corp a fost mirosul, chihlimbarul in combinatie cu vanilia este absolut divin iar pentru sezonul rece mi se pare alegerea ideala. In plus, persista foarte mult pe piele, nici nu mai am nevoie de parfum dupa ce il aplic.



Pielea mea se simte cu adevarat rasfatata de acest unt de corp, ii ofera o hidratare intensa si ramane moale si catifelata pentru mult timp.
Ca orice unt de corp are o textura grasa dar se absoarbe rapid si nu lasa urme pe haine. Este un produs foarte spornic, o cantitate mica este de ajuns pentru tot corpul.
In concluzie ador acest produs si vi-l recomand si voua cu toata increderea, sunt convinsa ca o sa va placa la fel de mult.



Cantitatea este de 185 gr si il puteti gasi aici la pretul 69 lei.


Voi ati incercat produsele Victoria’s Secret ? Care este preferatul vostru?


Multumesc pentru vizita!


Pupici,




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu