vineri, 16 octombrie 2015

Uita de interviul clasic cu StartJobs



Buna fetelor, 

Cred ca nu exista cineva care nu a trecut macar o data prin emotiile unui interviu, nu cunoastem angajatorii, nu stim ce intrebari ne vor pune sau cum sa ne imbracam pentru o prima impresie buna.




Specialistii StartJobs s-au gandit la asta si au venit in ajutorul nostru cu Video Interviurile Live care ne pun fata in fata cu angajatorii indiferent de distanta. Astfel putem sustine un interviu chiar din confortul casei noastre si nu conteaza daca aplicati pentru joburi Bucuresti sau orice alt oras,lucru care ne aduce un plus de relaxare si incredere in noi.



Daca alegem sa sustinem un astfel de interviu, echipa de profesionisti  StartJobs ne da si cateva sfaturi foarte utile pentru ca totul sa decurga perfect:
1.Chiar daca sustinem interviul de acasa, este important ca locul sa arate cat mai bine si cel putin partea din camera care intra in cadru sa fie curata si aranjata. Ar fi de preferat sa avem un fundal  monocrom, cum ar fi un perete.
2. La un interviu din propria casa majoritatea am fi tentati sa stam imbracati cat mai lejer dar nu este o idee buna, mai ales daca vom fi nevoiti sa ne ridicam dintr-un motiv sau altul.
Tocmai din acest motiv specialistii ne recomanda sa ne imbracam in acelasi mod in care am face-o si la un interviu fata in fata.
3. Atunci cand  vorbim online, avem tendinta de a ne uita in ecran la persoana cu care vorbim si chiar la propria persoana. Ideal ar fi sa ne uitam fix in camera web, pentru a da impresia ca ne uitam in ochii celui care efectueaza interviul. Pentru a ne fi mai usor, putem minimiza fereastra video.
4.Ultimul sfat care este de asemenea foarte important si util ,este sa ne asiguram inainte de inceperea interviului ca totul merge perfect. Putem face un test pentru a vedea daca boxele, microfonul, camera web si conexiunea la Internet sunt in parametri optimi.

Daca nu ati descoperit inca platforma de recrutare StartJobs este  va spun ca este una complexa, care ne ofera numeroase oportunitati de a gasi jobul la care visam, indiferent de varsta sau domeniul la care aspiram.

Este structurata foarte bine astfel ca utilizarea este extrem de simpla si ne putem alege joburile la care dorim sa aplicam in functie de propriile criterii. Pentru a ne fi mai usor si a gasi mai rapid locul de munca ideal putem selecta direct orasul in care vrem sa lucram, de exemplu locuri de munca Bucuresti.


Ce parere aveti de ideea celor de la StartJobs? Preferati interviul clasic sau Video Interviul Live?


Multumesc pentru vizita!


Pupici,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu