luni, 7 septembrie 2015

Ziua Nationala A Femeilor #PeToc Cu FashionUp



Buna fetelor, 

In ultimii ani tocurile au inceput sa piarda tot mai mult teren iar multe dintre noi alegem sa purtam incaltamintea cat mai comada ( balerini, tenisi etc) si am uitat cata femenitate si gratie ne ofera acestea.




Intotdeauna am admirat femeile care poarta tocuri, mai ales pe cele care fac lucrul acesta zilnic si mi se par niste super femei la propriu, pentru ca toate stim ca nu este chiar atat de usor sa stai prea mult timp pe tocuri. Insa, avand in vedere ca tocurile ne ofera un look wow iar o femeie pe tocuri  va intoarce intotdeauna toate privirile din jur, cred ca merita efortul. 



Mai mult decat atat, eu cred ca tocurile ne schimba si atitudinea iar atunci cand le purtam  suntem mult mai increzatoare, sigure pe noi si simtim ca putem cuceri lumea. Imi vine un minte si un citat celebru al lui Marlyn Monroe, pe care sunt sigura ca il stiti toate “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea’’. 

Pentru a ne incuraja sa revenim la tocuri echipa FashionUp a creat Ziua Nationala a Femeilor pe Toc, o initiativa absolut minunata la care nu am putut sa raman indiferenta asa ca o sustin din tot sufletul.

Dar haideti sa va povestesc mai multe despre aceasta zi speciala si vreau sa va invit pe toate sa participati la aceasta campanie frumoasa.


In ce consta Ziua Nationala a Femeilor #PeToc?

Aceasta sarbatoare speciala va avea loc pe 14 septembrie si scopul ei principal este sa indemne femeile la Back2Toc si sa le aminteasca cat de frumoase sunt pe tocuri.

In perioana 1-13 septembrie , pe pagina de Facebook FashionUp va avea loc un concurs unde puteti castiga o pereche de pantofi zilnic. De asemenea de pe 2 septembrie s-a dat startul si unui concurs special pentru bloggeri, in care puteti participa cu un articol in care sa sustineti aceasta cauza, sa va spuneti parerea despre tocuri si despre super femeile care poarta tocuri. La finalul articolului trebuie sa mentionati ca participati la concursul organizat de FashionUp si puteti castiga 12 perechi de pantofi. Tentant nu?
Mai multe detalii despre concursul organizat pentru bloggeri gasiti aici



Pe data de 14 septembrie, cei de la FashionUp vor iesi in strada si le vor  oferi  doamnelor si domnisoarelor care poarta tocuri vouchere de cumparaturi.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti aici sau folosind hashtagurile #fashionup, #petoc, #back2toc.


„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp, cu ocazia Zilei Nationale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu consta in 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le ofera clientilor reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!


Ce parere aveti despre initiativa celor de FashionUp? Sustineti si voi aceasta cauza frumoasa?


Multumesc pentru vizita!


Pupici,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu