marți, 4 august 2015

Review:Unt de corp hidratant dupa plaja Avon



Buna fetelor,

Suntem in plina vara, caldura este insuportabila si nu ne putem racori decat daca mergem la mare sau la o piscina unde sa ne putem balaci toata ziua.

Pe langa protectia solara care este  obligatorie, dupa o zi de plaja trebuie neaparat sa avem si o crema after sun care sa ne hidrateze si sa ne calmeze pielea. 


M-am decis astazi sa va povestesc despre produsul meu preferat in ceea ce priveste ingrijirea after sun si anume untul de corp hranitor pe baza de unt de Shea de la Avon. Il folosesc de cativa ani buni, de cand a aparut in brosura si nu pot abtine sa il recumpar in fiecare an.


Descriere oficiala:
‘’Crema bogata, consistenta cu aroma tropicala care se aplica usor si uniform. Contine un complex de multivitamine si nutrienti de unt de shea si cacao, panthenol si aloe. Ingrijeste pielea aspra si uscata, asigura hidratare intreaga zi si face pielea sensibila mai moale si mai fina cu ajutorul formulei cu multivitamine.’’

Parerea mea:
Aceasta crema este un adevarat rasfat pentru piele dupa expunerea la soare, o folososesc de fiecare data dupa plaja si efectele se simt imediat. Pielea ramane moale,catifelata si hidratata iar mirosul este unul minunat. Combinatia dintre untul de shea  si  cel de cacao este absolut delicioasa si persista  pe piele destul de mult. 


Fiind unt de corp textura este una grasa, dar se intinde si intra in piele destul de usor deci nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta.

Cantitatea este de 200 ml, expira in 12 luni de la deschidere si il puteti gasi in brosurile Avon la aproximativ 15 lei.



In concluzie, ador acest unt de corp dupa plaja si il voi recumpara de fiecare data cu placere. Vi-l recomand si voua cu drag, daca nu l-ati incercat deja.


Ce parere aveti? Care sunt produsele voastre preferate After Sun?



Multumesc pentru vizita!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu