vineri, 17 iulie 2015

Hidratare sub dus cu Nivea



Buna fetelor,



Da, cu gama revolutionara de lotiuni hidratante sub dus de la Nivea! 

Daca te numeri printre acele femei care isi gasesc cu greu timp pentru ingrijirea pielii, lotiunile de corp sub dus de la Nivea reprezinta solutia ideala pentru hidratarea rapida si in profunzime a pielii!
Formulele avansate ale laptelui de corp si lotiunilor cu uleiuri esentiale si extracte naturale asigura cea mai buna ingrijire pentru fiecare tip de piele. Afla care este produsul care ti se potriveste si ofera hidratare pielii tale chiar sub dus!

 
Pret recomandat pentru fiecare lotiune de corp sub dus si lapte de corp sub dus de la NIVEA: 17,81 lei (250 ml) si 23.31 lei (400 ml).


Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de ingrijire a pielii, la nivel mondial. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale.
Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.



*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanunte, in 2012.




Multumesc pentru vizita! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu