joi, 11 iunie 2015

Review:Masca pentru par vopsit Kativa Quinua



Buna fetelor,

Parul reprezinta un aspect foarte important pentru noi,si de aceea trebuie sa ii oferim o atentie deosebita pentru a-l mentine sanatos si frumos.De-a lungul timpului parul meu a trecut prin multe transformari,iar de cativa ani am ramas fidela blondului care nu este deloc usor de intretinut(blondele stiu foarte bine despre ce vorbesc).

Eu ma vopsesc in fiecare luna,m-am si decolorat la radacina o perioada iar asta bineinteles ca a avut urmari negative asupra parului meu devenind fragil,uscat si deteriorat.


Am incercat multe tratamente care au dat mai mult sau mai putin rezultate, pana am descoperit  pe site-ul exclusivcosmetics.ro masca pentru par vopsit Kativa Quinua de care sunt extrem de incantata.Aici puteti gasi produse profesionale  pentru ingrijirea parului si a unghiilor, de la brand-uri cu renume international precum Jessica,Kativa si Wet Brush.

Produsele Kativa au la baza ingrediente de cea mai buna calitate,nu contin sare si sulfati si sunt impartite in 5 game pentru a satisfice nevoile oricarui tip de par: 

1.Gama cu ulei de Argan - pentru protectie si stralucire
2.Gama cu ulei de Macadamia - pentru hidratare si fortifiere
3.Gama cu Keratina - pentru hranire si regenerare
4.Gama Colageno - cu efect anti-imbatranire
5.Gama Quinua - refacerea parului vopsit

Acum sa revenim la subiectul nostru si anume masca pentru par vopsit din gama Quinua: 



Descrierea oficiala:
Tratament intensiv pentru par vopsit Quinua.Fixeaza culoarea,catifeleaza parul,ii ofera stralucire si repara structura firului de par vopsit sau sensibilizat.

Ingrediente: 

Parerea mea:
Am inceput sa folosesc aceasta masca acum 3 saptamani si pot spune ca diferenta s-a vazut chiar dupa prima spalare.Parul meu este mult mai sanatos,hidratat si catifelat.Si-a recapatat stralucirea iar varfurile uscate si deteriorate au disparut ca prin farmec.

Un alt punct forte al acestui produs este mirosul deosebit pe care pur si simplu il ador,si care persista in par cateva zile.De asemenea imi place foarte mult ca este spornica,o cantitate mica de produs fiind de ajuns pentru toata lungimea parului.Eu am varianta de 500 ml,singura disponibila pe site in acest moment si cred ca imi va ajunge 3-4 luni.O puteti gasi aici la pretul de 175 de lei. 




Mod de aplicare:
Se aplica pe parul umed de la mijloc spre varfuri,se lasa sa actioneze 5-10 minute si se clateste cu apa din abundenta.Pentru un efect mai intens eu o las sa actioneze 10-15 minute.

In concluzie,aceasta masca m-a cucerit si cu siguranta va ramane preferata mea mult timp de acum incolo.O recomand cu mare drag ,este o masca care merita incercata mai ales de cele cu par deteriorat in urma vopsirii.

Voi ati incercat produsele Kativa?Care este produsul vostru preferat pentru ingrijirea parului?

Multumesc pentru vizita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu